Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ники Илиев или Валентин Танев - кой от двамата влиза в "Като две капки вода"? (ЖОКЕР)

13 февруари 2023, 19:36 часа

Стартът на новия сезон на "Като две капки вода" официално е на 19 февруари, неделя, но вече са ясни някои от участниците, които ще се впуснат в предизвикателството да имитират колкото се може по-добре български и чуждестранни звезди.

Във Facebook страницата на предаването вчера вечерта (12.02) бяха пуснати няколко различни подсказки, чрез които да се повдигне леко завесата над мистерията кои ще са участниците в новия сезон. Единият от жокерите недвусмислено води към Владимир Михайлов, който веднага бе разкрит от феновете на "Като две капки вода".

Вторият жокер гласи следното: "Можем да видим стъпките му върху стена! Женен е за работата си! Не се срамува, че е хванат от улицата!".

Много от коментиращите под този жокер смятат, че човекът, който отговаря на описанието, е актьорът Валентин Танев, тъй като играе на сцената на "Театър 199", чиято "стена на славата" е емблематична с отливките на стъпките на големите имена в българския театър. Валентин Танев е актьор и в култовото предаване "Улицата" на Теди Москов.

Други коментиращи обаче твърдят, че Ники Илиев е човекът, който отговаря на втората част от жокера, а именно "Женен е за работата си!", тъй като този израз Илиев използвал наскоро в интервю. Кой от двамата ще бъде участник в "Като две капки вода" - ще разберем в неделя.

По време на "Като две капки вода за всяко дете" бе пуснат и още един жокер, който обаче веднага бе разконспириран от феновете на шоуто. Жокерът гласи: "Дипломиран във Виена преподавател по джаз. Има дует със Стефан Данаилов. Свири на баглама."

Според коментиращите описанието отговаря напълно на фолк певицата Кали.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес