Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Михаела Маринова за новия албум: Случиха ми се големи житейски промени (ВИДЕО)

07 октомври 2024, 14:06 часа

На 25 септември излезе третият албум на певицата Михаела Маринова - "Черна пеперуда". "Черна пеперуда е онова насекомо, от което много ме е страх. Пеперудата е символ на промяната на метаморфозата. В последната година-две при мен се случиха най-големите житейски промени в личен план. Цялата тази промяна, която се случва отвътре навън в мен, олицетворявам албума си",  сподели за новите си песни изпълнителката във "Вечерното шоу" по БНТ.

"Парадоксът е в това, че аз чрез музиката наистина успявам да се сприятеля с най-големия си страх, а именно пеперудата като насекомо" - призна Михаела.

Снимка: Mihaela Marnova/Facebook

Тя разказа, че за нея лятото е било изключително разнообразно и бурно, с много участия и срещи с нейните фенове, които нарича "приятели". Като специален гост в турнето на Любо Киров очакваме да я видим на сцената за грандиозния финал на 28 ноември в София.

Още: "Цветовете на тъгата": Папи Ханс с голям концерт през март 2025 (ВИДЕО)

На приключение в Куба, а може би и още един нов албум

От интервюто стана ясно, че поп звездата обмисля пътуване до Куба. "Отивам в Куба, защото ми казаха, че има много хубави кубинци. Мъжете там били много хубави. Шегувам се, разбира се." - сподели с широка усмивка Михаела. Истината е, че доста трудно певицата се навива да отиде, защото полетът е дълъг, а тя призна, че има страх от летене.  "Отказах се в началото, после една моя приятелка ме навиваше. Казах си: "Трябва да го живея този живот, трябва да обикалям, трябва да гледам, трябва да виждам". Знам, че Куба е някаква друга реалност, там сякаш времето е спряло. Знаем музиката в Куба, колко темпераментни са хората там и си казах защо пък да не отида, може така да се роди четвъртият албум след Куба."

Още: Виктория Георгиева открива себе си в новата си песен "In Between" (ВИДЕО)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес