Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Любовни искри прехвърчат между 34-годишния син на Том Ханкс и 46-годишна певица (СНИМКИ)

13 септември 2024, 14:15 часа

Честър Ханкс, най-големият син на холивудската звезда Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън, бе забелязан на вечеря в Лос Анджелис с певицата Ким Золчак, което отново подхрани слуховете за тяхната любовна връзка. Впрочем самият Ханкс нарече срещата си с нея "един от най-хубавите моменти в живота ми" в интервю за Page Six по време на наградите MTV Video Music Awards 2024 в Ню Йорк на 11 септември.

Слухове, че нещо се случва между 34-годишния Честър и 46-годишната Ким, майка на четири деца, се появиха още през октомври миналата година. Тогава риалити звездата Ким, попитана за предполагаемата й връзка с Честър, просто го нарече "хубав човек".

Снимка: Instagram/chethanx

Още: Нагли крадци обраха Том Ханкс

Но слуховете се подновиха след като двамата открито флиртуваха в епизод от осмия сезон на "Сюрреалистичният живот: Вила на тайните" на MTV, излъчен в края на юли. Сцените могат да бъдат видени във ВИДЕОТО, качено в профила на шоуто в Instagram.

Честър заяви, че двамата с Ким са "наистина добри приятели", но и че иска "да се сближи още повече" с нея, защото тя е "адски готина".

Снимка: Instagram/surreallifemtv

Още: Откраднаха самоличността на Том Ханкс за фалшива реклама

Елена Страхилова
Елена Страхилова Отговорен редактор
Новините днес