Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Леонардо ди Каприо е със сериозни намерения към Витория Черети (СНИМКА)

07 октомври 2024, 17:00 часа

Леонардо ди Каприо и 26-годишната му приятелка Витория Черети попаднаха в обективите на папараците по време на почивка в родината на модела, Италия. Репортерите заснели 49-годишния актьор и любимата му, докато звездната двойка се наслаждава на слънчевото време на балкона на къщата им.

Съдейки по снимките, знаменитостите са си прекарвали чудесно. Те са прегърнати един до друг, а Леонардо държи в ръката си чаша с кафе. Двойката забелязва фотографите, но не се крие от камерите.

Още: Нечувано дълга връзка: Леонардо ди Каприо почива на яхта с Витория Черети (СНИМКА)

Лео е със сериозни намерения

Трябва да се отбележи, че майката на актьора - Ирмелин Инденбиркен, с която той е много близък, също е пристигнала в Италия. Тя е била придружена от съпруга си Дейвид Уорд. И четиримата вече са били забелязани да се разхождат из Рим и да разглеждат забележителности.

За много интернет потребители това e потвърждение, че Ди Каприо има сериозни намерения към Витория. Макар че актьорът е известен с това, че обикновено не се среща с момичета над 25-годишна възраст, Черети беше изключение от това правило. Освен това тя очевидно е в добри отношения с майка му.

Неотдавна в интернет дори се появиха слухове, че двойката скоро ще се ожени: факт е, че Витория неведнъж е била забелязвана с пръстен, но двойката не е обявила официално годеж, припомня БГНЕС.

Още: Руският двойник на Леонардо ди Каприо замина на фронта

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес