Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лени Кравиц обяви, че 9 години не е бил с жена

03 юни 2024, 10:20 часа
Реклама

Рок иконата и тотален секссимвол Лени Кравиц разкри, че е дал обет за въздържание от интимност с жени, за да открие най-подходящата дама за себе си. 59-годишният музикант обясни, че не е имал сериозна връзка от 9 години, а решението си дефинира като "духовно пътуване".

В интервю за "The Guardian" по отношение на въздържанието си Кравиц казва: "Да. Това е духовен избор." Решението му е изненадващо, тъй като лайфстайлът на музиканта винаги е бил точен микс между духовно и сексуално. Явно духовното все пак е взело превес.

Още: Във фитнеса с кожен панталон, ботуши и слънчеви очила: Лени Кравиц вае тяло (ВИДЕО)

Търсят ли го жените?

Снимка: Getty Images

Решението на Лени Кравиц да не прави секс не е взето поради липса на интерес от жените към него. Напротив, той винаги е твърдял, че искрено иска да бъде в сърдечна връзка, но начинът му на живот и личните му вярвания биха могли да са сериозна пречка за наистина пълноценни отношения. И все пак музикантът се надява, че рано или късно ще срещне някоя дама, чиито ценности и лайфстайл ще съвпаднат с неговите, пише "The Source".

Припомняме, че на 6 август Лени Кравиц ще изнесе концерт в Бургас и кой знае - може пък точно тогава да открие идеалната жена за себе си.

Още: И Лени Кравиц получи звезда на Алеята на славата в Холивуд (СНИМКИ)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес