Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Идваме тук, за да се развиваме: Коцето Калки с емоционални признания за кариерата и любовта

15 юли 2024, 12:32 часа

Всички познаваме Костадин Георгиев - по-известен като Коцето Калки. Като човек с много таланти, който непрекъснато се развива, тази година той показа и уменията си в кулинарното шоу Hell's Kitchen, където беше част от звездния отбор. В интервю за NOVA в рубриката "Тук и сега" на предаването "Събуди се" той разказа за музиката, кариерата му в стоматологията, актьорството и срещата с голямата му любов.

Да съчетаеш талантите си

Освен като музикант Коцето Калки се развива и в сферата на медицината и работи като стоматолог. "Има хора, които са орисани да бъдат с няколко поприща, така съм и аз. Тези две поприща са ми отредени от съдбата и от висшата сила. Много пъти съм се опитвал да се откажа от стоматологията." - разказа за професионалния си път Калки. Впоследствие обаче той успява да съчетае музиката, театърът и медицината и те започват да вървят ръка за ръка. "Несъмнено музиката е най-много на сърцето ми", призна стоматологът по професия.

Среща с любовта

Със съпругата си Мартина Коцето Калки се запознава по необичаен начин и въпреки обстоятелствата днес тя е жената на сърцето му. "Има неща, които се сбъдват по странен начин",  сподели Калки за запознанство си с жена си. "Съдбата ни срещна с едно драматично преживяване. Буквално се запознахме чрез една катастрофа. И в рамките на това преживяване тя се оказа човек с характер, с воля. Всички свои задачи, които имаше музикални, ги изпълни брилянтно, независимо от всичко, което се случи" – призна Калки за впечатлението си от срещата с Мартина.

Още: Светът е за двама: Орлин Горанов се обясни в любов (СНИМКА)

Той допълни още, че може би това е оказало най-голямо въздействие върху него самият. "Мен много ме впечатляват качествата на другите хора. И особено, когато една жена прояви характер на мъжко момиче. Тя продължава да го проявява и досега, защото като музикант тя всеки ден по осем часа е на пианото. И това наистина много буди възхищение."

Чудото в живота

Калки и Мартина имат син – Теодор, който вече е 14 години. "Аз го приех като учител, който идва от някъде и който трябва да ни даде определени уроци. Мисля, че така трябва да приемаме нашите деца", сподели Коцето Калки. "Ние сме онези, които трябва да му помагаме в неговия житейски път, независимо какъв ще бъде той. Трябва да го подкрепим и да му дадем онези шансове, които биха го развили максимално като човек, като душа. Идваме тук именно за това – да развиваме себе си." - убеден е музикантът. За сина си казва, че е най-голямото чудо в живота му.

Още: Италианската сватба на Лео Бианки: Вижте приказната рокля на булката (СНИМКИ)

За каузите

Костадин Георгиев посвещава времето си на различни социални каузи. В интервюто за NOVA той сподели, че в края на август му предстои турне с други популярни изпълнители. Проектът "Концерти с кауза" е свързан с ниската раждаемост и инвитро процедурите.

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес