Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Художник посвети стихотворение на Натали Трифонова (СНИМКА)

16 юли 2024, 11:55 часа

Несъмнено синоптичката Натали Трифонова е едно от най-красивите лица в телевизионния ефир. Талантите ѝ безспорно са много. Телевизионната водеща се представи перфектно в тазгодишния сезон на танцовото шоу Dancing Stars и спечели сърцата на много хора, които в социалните мрежи я определят за "русата кукла". Изглежда, че Натали е направила изключително силно впечатление и на един художник от морето, който решава да напише стихотворен анекдот за чаровната блондинка и ѝ посвещава творбата си.

Още: Светът е за двама: Орлин Горанов се обясни в любов (СНИМКА)

Специален подарък

С отворено писмо до bTV, където работи Натали Трифонова, Светлин Трендафилов, който се представя за "художник от морето", решава да подари на водещата свое произведение, в което главна героиня е именно тя самата. В писмото си авторът пише, че през пролетта стихотворният му анекдот е спечелил първо място в национален хумористичен конкурс във Враца. "Щом си главната героиня в него, сметнах за справедливо да го споделя и с теб, затова ти го подарявам. Надявам се да те усмихне и да ти донесе позитивно лятно настроение за спомен.", с тези думи художникът се обръща към Натали Трифонова.

Снимка: Natali Trifonova/Facebook

Авторът признава, че Трифонова е любимото му лице от телевизията и той с удоволствие следи развитието и се радва на успехите на талантливата водеща. От творбата на Светлин определено личи, че Натали се е превърнала във вдъхновение за него.

Очарована от жеста Трифонова сподели текста в своя Facebook профил, като написа "А това е толкова мило".

Още: Идваме тук, за да се развиваме: Коцето Калки с емоционални признания за кариерата и любовта

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес