Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Глория скочи жестоко срещу бащата на внучката си

05 юни 2024, 13:12 часа
Реклама

Поп-фолк легендата Глория реши да наруши мълчанието и разкри каква е причината дъщеря ѝ Симона да се раздели с приятеля си малко след раждането на дъщеричката им.

Вижте още: Напук на слуховете Мария Бакалова празнува рождения си ден с Валери

Оказва се, че крахът в отношенията на младите родители далеч не е бил несходство в характерите. Певицата загатна за доста проблемно държание от страна на бившия си зет.

Повод Глория да реши да проговори за отношенията на Симона с бившия ѝ стана коментар в мрежата по повод гостуването на младата изпълнителка заедно с последния ерген Алек в подкаст, в който обсъждаха теми свързани с любовта.

"Единият си гледа детето без баща, другият не смее да си хване гадже заради майка си, но и двамата разбират от любов“, иронично написа зрителка на подкаста, а Глория отговори в коментар:

"Хей, скъпа, ти за нашето дете не се притеснявай. От нас ще получи и възпитание, и образование. Не е хубаво децата да растат в токсична среда каквато видяхме от него (бащата на детето – б.р.)! Идея си нямате как се държеше това момче със Симона, дано е влязъл в правия път! Трябва да ни е благодарен, че все още не сме разказали нищо!“.

Вижте още: Деми Мур опасно близка с 33-годишния съпруг на Софи Търнър

Според слухове в медийното пространство Даниел се е държал доста лошо със Симона дори по време на бременността ѝ.

 

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес