Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Генетичен материал от сьомга за красиво лице? Ким Кардашиян точно така действа

13 юли 2024, 16:33 часа

В един от последните епизоди на семейното си риалити шоу Ким Кардашиян разкри за необичайна процедура за разкрасяване: в лицето ѝ била инжектирана сперма от сьомга. Тази процедура е предназначена да придаде блясък на кожата и също така има овлажняващ и подмладяващ ефект.

Процедурата, разбира се, не използва самия генетичен материал на сьомгата, а получената от него ДНК. "Имах процедура за лице с инжектиране на сперма от сьомга", каза Ким, отбелязвайки, че все още не е видяла резултати. Близките ѝ, особено майка ѝ Крис Дженър, бяха много изненадани от това разкритие.

43-годишната Ким не е първата звезда, която си прави тази процедура: Дженифър Анистън говори за това миналата година. Според 55-годишната звезда от "Приятели" най-много я е интересувало как точно производителите се снабдяват с генетичния материал от сьомга. Интересното е, че Анистън също не е забелязала особен ефект от тази процедура. И макар да няма видими ефекти, звездите продължават да си причиняват тази процедура - може би за всеки случай.

Още: Как да приготвим най-вкусната сьомга на фурна?

Опитите на Ким Кардашиян за вечна младост

Снимка: Getty Images

Ким Кардашиян е използвала противоречиви начини да стане по-красива млада и преди. Например през 2013 г. тя направи "вампирска маска": за това от нея беше взета плазма, обогатена с тромбоцити, извършено беше микродермабразио и върху лицето ѝ беше нанесена "кървава" маска. Тази процедура се превърна в заместител на плазмения лифтинг, който Ким не можеше да направи по това време, защото беше бременна.

Преди две години Ким свали седем килограма за три седмици с помощта на изтощителни тренировки и лекарството Ozempic, за да носи рокля на Мерилин Монро на Met Gala.

Преди това риалити звездата призна, че за да изглежда по-добре е готова на всичко. "Ако ми кажете, че трябва да ям глупости всеки ден, за да изглеждам по-млада, ще го направя", каза Ким, цитирана от БГНЕС.

Още: Децата я подлудиха: Ким Кардашиян се заключва в банята, за да избяга от стреса

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес