Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Емрах Стораро награби инфлуенсъра IShowSpeed пред очите на целия свят (ВИДЕО)

12 юли 2024, 14:49 часа

Емрах Стораро - син на певеца Тони Стораро и брат на Фики Стораро, се оказа в опасна близост със световноизвестния ютубър IShowSpeed по време на първото му посещение в България. Емрах, който бе един от участниците в последното издание на Dancing Stars, със сигурност ще влезе в световните хроники, защото не просто се зарадва да види IShowSpeed, а искрено го разцелува. И то пред очите на целия свят, тъй като американецът стриймваше гостуването си в своя YouTube канал.

В клипове, изрязани от оригиналния стрийм на IShowSpeed, се вижда как Емрах Сторато пресреща на една от софийските улици ютубъра, слиза от колата си и го целува. Ситуацията е заснета така, че изглежда, сякаш Стораро целува в устата ютубъра. На това негово действие американецът реагира много остро и не може да разбере защо го е направил. "Обичам те, брат, извинявай!", му казва Емрах на английски език.

Получи неочакван подарък.

Posted by Коментаторски Клишета on Friday 12 July 2024

Няколко часа след случката Емрах Стораро публикува свое извинение, в което обяснява, че не е целунал IShowSpeed по устата, а по бузата и просто снимачният ъгъл е създал грешно впечатление.

Още: След целувката с Емрах: Веси от Dancing Stars обясни какво се случва (ВИДЕО)

В последните няколко дни това бе второ посещение на световноизвестни YouTube звезди в страната ни, след специалния епизод на Yes Theory, посветен на България и озаглавен: 80 часа в страната, която всеки иска да напусне.

IShowSpeed предизвика фурор в София

Още: Футболна интернет звезда пристигна в София, срещна се с Терзиев и предизвика фурор (ВИДЕО)

Световноизвестният ютубър предизвика истински фурор в София. В момента, в който слeзe на българска земя, след него започнаха да вървят все повече и повече хора и да му подвикват. След като се разходи, влезе в магазини и облече народна носия, IShowSpeed бе приет в кметството на града, където се срещна с Васил Терзиев. После трудно излезе, тъй като полицаите бяха притеснени, че пред входа има 400 души и не могат да изкарат безопасно американеца. На финала на посещението си в България ютубърът се оказа в популярен столичен ресторант, в който се запозна с нестинарството и се опита да ходи по жарава, което предизвиква у него много крясъци.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес