Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ед Шийрън стана татко и изуми света с името на детето

02 септември 2020, 13:49 часа
Реклама

Музикалната звезда Ед Шийрън и съпругата му Чери Сийборн станаха родители за пръв път. За това се похвали изпълнителят на Shape of You в Instagram и разкри, че гушкат момиченце.  

Той обяви голямата новина със снимка на плетено одеалце и бебешки чорапки върху нея.

Самото раждане е било миналата седмица. Музикантът дори разкри името на дъщеря си, като то се оказа не по-малко странно от името на наследника на Илън Мъск и Граймс, които кръстиха сина си X Æ A-12. 

Е, поне наследницата на Ед Шийрън ще може да си прочете името, а то е Лира Антарктика Сийборн Шийрън. Малката принцеса е взела първото си име от героиня в любимата поредица книги на баща си - трилогията “Тъмните му материи” на Филип Пулмън. Още преди 5 години в интервю музикантът призна, че това са най-любимите му книги, а през 2019-а те бяха филмирани от HBO. 

Още по-интересен е произходът на второто име на детето - Антарктика. Той беше разкрит от наблюдателни последователи на Шийрън, който припомниха, че точно преди 9 месеца в социалните мрежи се е появила снимка на музиканта от Ледения континент. Най-вероятно точно в Антарктика малката Лира е била зачената. 

Носителят на 4 награди “Грами” и съпругата му, която е консултант рискови инвестиции, пазят личния си живот в дълбока тайна, като едва миналия месец стана ясно, че очакват дете. 

Лора Добрева
Лора Добрева Отговорен редактор
Новините днес