Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Деми Ловато и до днес плаща цената на ранната слава

28 септември 2024, 16:41 часа

Актрисата Деми Ловато каза, че все още се стресира от периода, когато е поемала свръхдоза наркотици, което я доведе почти до смърт. Тя сподели това в новия си документален филм "Child Star" на Hulu.

Според 32-годишната Деми Ловато славата е имала висока цена: "Нямаше да съм там, където съм днес, ако не бях взела всички решения, които ме доведоха до този момент, но това си има цена. Определено няма инструкции как да се ориентирате в тази индустрия на толкова млада възраст."

Още: Смъртта на Матю Пери осветли мащабна мрежа за разпространение на кетамин (СНИМКИ)

Историята на Деми Ловато

Деми Ловато през 2008 г., снимка: Getty Images

Тя получи първата си роля, когато беше само на седем години: тогава започна да играе в сериала "Барни и приятели" на Disney Channel. Това я направи известна и като тийнейджър тя често участваше във филми и телевизионни предавания, записваше албуми и обикаляше без прекъсване: "Никой не знаеше как да спре колата. Влакът просто продължаваше. Никога нямаше пауза".

За да се справи със стреса, който изпитва тогава, тя прибягва до алкохола и наркотиците: "Ако ще работиш с мен като възрастна, ще се забавлявам като възрастна. Това беше единственият начин, който знаех, за да избягам от реалността. Но все още ме връхлита разтревоженост, когато си помисля колко близо бях до това, че изобщо да не стигна дотук."

Според нея през 2018 г. тя е била на ръба на смъртта поради свръхдоза и след това е поела по дългия път на борба срещу зависимостта. Заради инцидента тя получава три инсулта и инфаркт. Деми призна, че инцидентът силно е повлиял на нейното психическо и физическо здраве. Певицата е с мозъчно увреждане и не може да шофира поради проблеми със зрението.

Още: Майката на Деми Ловато проговори за свръхдозата на дъщеря си

В края на миналата година стана известно, че актрисата ще се жени. Нейният избраник беше канадският изпълнител Джордан Лютс, който също като Деми се бореше със зависимостта. Те се сближили именно на тази основа, пише БГНЕС.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес