Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дара пусна неочаквана СНИМКА от почивката си в Занзибар

20 февруари 2023, 20:00 часа

Любимката на феновете - певицата Дара, е на почивка в Занзибар и не пропуска да се похвали в социалните мрежи. Разбира се, тя не е сама, а със своя приятел д-р Ервин Иванов.

Една от снимките, които Дара публикува, изненада феновете ѝ, тъй като потвърди информацията, че пищната певица е влязла във форма и е успяла да задържи изваяната си физика.

Още през пролетта на миналата година Дара се втали значително заради концерта, с който представи албума си "Родена такава". После обаче, за разлика от мнозина, които не са последователни, певицата не се отказа от режима си и резултатите са впечатляващи.

В интервюта младата звезда е споделяла, че обикновено ходи на фитнес 4 пъти в седмицата, но понякога се случвало и да пропуска. Освен това, все повече се доверява на билките. По време на едно пътуванията си из България тя се запознава с мила възрастна жена, която редовно ѝ изпраща колети с чайове. Те ѝ помагат да се справи със задържането на излишна вода в организма, пише Fakti.

Вдъхновението на Дара да е в перфектна форма, както и да твори музика, се дължи и на новата ѝ любов. Преди няколко месеца гласовитата варненка показа в мрежата актуалния си мъж Ервин Иванов - доктор по фармакология. Той е бизнесмен, който се занимава със създаването на медикаменти от канабис.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес