Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Даяна Ханджиева прикани бащата на сина ѝ да ѝ предложи брак

25 юли 2024, 13:52 часа

Една от най - красивите и желани млади български актриси Даяна Ханджиева разкри в предаването "На кафе" по NOVA телевизия каква е причината все още да не е сключила брак с бащата на детето ѝ.

Вижте още: Джулиана Гани шокира феновете си с последната си естетична корекция

"Ако Кристиян ми предложи брак, тогава ще планираме сватба", отговори брюнетката на въпроса дали ще има сватба между нея и половинката й Кристиян Ставрев, с когото имат 7-месечно бебе - Антони.

Даяна Хнджиева

И макар, че сватбата на актрисата е под въпрос, то далеч не така седи въпросът с това каква ще е професията на бебето ѝ, когато стане голям мъж.

"Синът ми ще става баскетболист, няма голям избор. Цялото семейство сме баскетболисти. Надали ще има думата да реши" - пошегува се Даяна и допълни:

"Малък е и не ми създава много проблеми. Усещам се променена. Искам да кажа, че съм по-спокойна, но е обратното. По-смела и решителна съм вече и детето ми дава сила. Веднага си дойде майчинския инстинкт. Не мисля, че някой може да се подготви за това, но се радвам, че имам съкровище, което е здраво. Винаги съм го искала", допълни Ханджиева.

Вижте още: Знаково лице на bTV напуска телевизията

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес