Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Д-р Неделя Щонова призна дали е искала да заеме мястото на Деси Стоянова (СНИМКА)

10 септември 2024, 17:00 часа

В социалните мрежи д-р Неделя Щонова сподели пост, с който разкри дали е имала очаквания да стане част от предаването  "Преди обед" по bTV. Тя коментира, че не е искала да заеме мястото на Деси Стоянова и не се е явявала на кастинг. "Никога не съм била в битката за стола на Деси Стоянова! И никога не съм се явявала на кастинг за водеща в "Преди обед". Уважавам труда на колегите. Моят фокус е друг - образователно предаване!" - написа Щонова в Instagram и Facebook. Тя отправи и своя призив: "Хора, не пишете небивалици!"

Никога не съм била в битката за стола на Деси Стоянова! И никога не съм се явявала на кастинг за водеща в “Преди...

Posted by Nedelia Shtonova on Friday, August 30, 2024

Още: Ето кои три дами застават на мястото на Деси Стоянова в "Преди обед" (СНИМКИ)

Нов проект

В средата на август в социалните мрежи д-р Щонова разкри, че започва нов проект, свързан с авторското ѝ предаване "Светът на здравето" по bTV. Тя го описа като "изключително полезен и вдъхновяващ". "Излизам от екрана и идвам при вас" - загатна д-р Щонова в своя Facebook профил.

"Разкошна идея! Имаме предаване, което преобразява домове, време е да има някой, който преобразява тела и души" - коментираха последователите на Неделя, според които новият проект ще се реализира по подобие на формата "Брига Нов дом".

Още: Д-р Неделя Щонова: 7 съвета как да станете неузнаваемо прекрасни (ВИДЕО)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес