Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бащата на Мегън Маркъл: Неразбирателството между нас започна от сватбата

17 декември 2018, 12:20 часа

Бащата на Меган Маркъл - Томас Маркъл, е отправил молба към дъщеря си да се свърже с него, казвайки, че отчуждаването им, причинено от брака ѝ с принц Хари, "не може да продължи вечно".

Томас сподели пред ITV, че имал "надежда, че нещо ще бъде решено", добавяйки "това не може да продължи завинаги“. "Нямам намерение да мълча през останалата част от живота си... Бих искал наистина да ми се обади, ако ми се обади", каза той.

Томас Маркъл разкри, че не е говорил с дъщеря си, откакто започнало да се трупа неразбирателство между него и дъщеря му покрай сватбата ѝ с принц Хари през май миналата година, предаде БГНЕС.

74-годишният Маркъл пропусна събитието поради сърдечна хирургия, на фона на информацията, че е получил заплащане за снимки от папараци. Той в крайна сметка наблюдаваше сватбата от Калифорния, а принц Чарлз заема мястото му и вървеше по пътеката до Мегън.

Новобрачните очакват първото си дете през следващата година, а предстоящия скоро да стане дядо Томас Маркъл каза, че "се надява, че всичко върви добре и ще видя малката Мегън или Хари“. "Трябва да има място за мен, аз съм ѝ баща", добави той.

Мегън, херцогинята на Съсекс, е изправена пред канонада от негативни заглавия през последните седмици за отношенията ѝ с кралския персонал.

Милена Славкова
Милена Славкова Отговорен редактор
Новините днес