Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ариана Гранде с шокиращо признание: Прекалявах с антидепресантите и алкохола (ВИДЕО)

13 април 2023, 15:24 часа

Певицата Ариана Гранде направи изключително емоционално разкритие за здравословното си състояние в 3-минутно видео в TikTok. Поп звездата използва социалната мрежа, за да се обърне към последователите си и да говори за всички онези неща, които занимават мислите ѝ, основно отнасящи се до начина, по който изглежда тялото ѝ и какво е психическото ѝ здраве. В клипа Гранде признава и за своята зависимост към лекарства и алкохол.

"Не правя това често. Не ми харесва и не се справям добре.", казва във видеото Ариана Гранде на своите почитатели, "Просто исках да отговоря на притесненията ви относно тялото ми и да поговоря малко за това какво е да си човек, за чието тяло се говори постоянно и се наблюдава под лупа.", добавя тя.

Причината да запише това видео обръщение са множеството коментари в интернет пространството - както от нейни фенове, така и от хора, които открито не ѝ симпатизират. В коментарите се говори за начина, по който изглежда и че видът ѝ не е "здравословен". "Има различни начини, по които човек може да изглежда здрав и красив. И лично в моя случай - тялото, с което сравнявате вида ми сега, беше по-нездравословната ми версия.", отговаря тя и допълва, че е имала проблем с алкохола и лекарствата, точно когато е била с няколко килограма повече от сега. "Приемах много антидепресанти, пиех алкохол, хранех се лошо и в най-лошия етап от живота ми, когато изглеждах така, както смятате, че е здравословно, всъщност никак не бях здрава."

"Второто нещо, за което искам да говоря, е, че никога не се знае през какво преминава даден човек... така че бъдете деликатни с другите и със себе си.", съветва Ариана Гранде.

@arianagrande

♬ original sound - arianagrande

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес