Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Книгата на мечтите" се завръща за трети път на сцената на НДК на 29 ноември

03 октомври 2024, 09:18 часа • 261 прочитания

След два впечатляващи спектакъла, мюзикълът "Книгата на мечтите" ще бъде представен за трети път тази зима, на 29 ноември в Зала 1 на НДК. Оригиналната българска продукция показва, че в страната ни може да се създават представления за световна сцена, създадени на български език и с участието на български творци. Този мюзикъл носи специален дух, който вълнува зрители от всички възрасти.

Билетите са вече в продажба в мрежите на ticketstation.bg, eventim.bg, както и на Билетен център НДК. Купувайки билети навреме, публиката си гарантира не само по-добри места, но и се възползва от по-изгодни цени, преди те да се увеличат с наближаването на събитието, а това също допринася и за по-добрата и безпроблемна организация на самото събитие. В знак на специално внимание към най-младата публика, организаторите осигуряват фиксирана цена от 44 лв. за детските билети през целия период на продажба без покачване на цената.

Още: Мюзикълът "Дух" оживява в зала 1 на НДК на 12 ноември

Още за "Книгата на мечтите"

Фотограф: Никола Гюлмезов

"Книгата на мечтите" разказва историята на млад мечтател, който открива силата на любовта и приятелството, за да преодолее предизвикателствата в живота си. В основата на мюзикъла стоят впечатляващи танцови изпълнения, завладяваща музика и богата хореография, вплетени в историята на пътуващи циркови акробати и вече плениха зрителите на предишните представления. Всеки детайл в продукцията е изпипан подробно и нивото на представлението прави преживяването незабравимо.

Режисьор на мюзикъла е West Hyler, който работи заедно с българския творчески екип, включващ Ана Дончева, Ралица Мерджанова и Александър Чобанов. Композиторите Петя Данкова, Адриан Гугов и Александър Васев създават музика, която допълва историята и потапя публиката в магически свят от "Книгата на мечтите". Сценографията на Елица Георгиева и костюмите на Сърджан Кръстевски допринасят за вълшебната атмосфера, която прави мюзикъла още по-впечатляващ.

"Книгата на мечтите" е от онези специални продукции, подходящи както за деца, така и за възрастни. Историята е завладяваща, героите са живи и пъстри, а танцовите сцени носят радост и вдъхновение. Малките зрители ще се насладят на пъстрите декори и динамичните сцени, докато възрастните ще оценят дълбочината на темите за любовта, приятелството и преодоляването на препятствията. Проверено е – всеки, който посети представлението, остава с усещане за надежда и вдъхновение.

Билетите за третото представление на "Книгата на мечтите" вече са в продажба на ticketstation.bg, eventim.bg, както и на Билетен център НДК, а билети за деца под 4 години не са нужни, ако те стоят в родителите си.

Научете повече на www.thebook.bg и в събитието във Facebook.

Още: Мюзикълът "Цар Лъв" се завръща в Зала 1 на НДК

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес