Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Марешки е "за" Истанбулската конвенция, групата му - гласува по съвест

02 февруари 2018, 09:06 часа
Реклама

​В личен план съм абсолютно "за" ратификацията на Истанбулската конвенция. ​Нямаме никакво колебание в това, че жените са равен пол на мъжете. За разлика от всички останали, ние ще бъдем групата в парламента, която ще гласува по съвест.​ Това заяви заместник-председателят на Народното събрание и лидер на партия "Воля" Веселин Марешки в ефира на БНТ по темата с Истанбулската конвенция.

Популизмът е нещо, което е много тежко. Използва се всяко едно противоборство по-скоро за изкарване на политически дивиденти и за смазване на противника, поясни още Марешки.

Вотът на недоверие​

По думите му вотът е започнал като комичен и безсмислен, а в края си се е превърнал и в циничен.

С фалшиво противоборство се опитват да си помпат рейтингите - те растат, а народът живее бедно. Опозицията прави едни безсмислени и истерични крясъци, с които да си помпа рейтинга, заяви Марешки.

БСП вкарват алтернативен бюджет - едно към едно копи-пейст от бюджета на ГЕРБ. Този цирк, които разиграват, че БСП са опозиция на ГЕРБ, патриотите пък казват, че ДПС са опасни - така само си изкарват кирливите ризи. Те сами се дърпат към дъното, смята още Веселин Марешки.

 

Румен Скрински
Румен Скрински Отговорен редактор
Новините днес