Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Диана Дамянова: Червените линии в българската музика са също толкова непреодолими, колкото и в българската политика

19 септември 2024, 15:54 часа • 493 прочитания

Аз съм истински, искрен и дори прекален фен на Джокович.

Мисля, че с неговите мачове съм получила адреналин поне за още два живота, но пък загубите му са ме водили до прединфарктни състояния и със сигурност са отнели години от моя живот. И понеже той по-често печели отколкото губи, съм на положителен баланст.

В този смисъл дали някакъв татуиран, който е взел кинти именно за да озвучава това чалга събитие, но е отказал по културни съображения да изпълни искането на госта , ми е ама напълно , напълно, напълно безразлично.

Още: Джокович показа забележителностите на София на милионите си последователи (СНИМКИ)

Във всичките тези почти 20 години, когато съм треперила за всяка топка , изстреляна от Джокович, никога , ама никога не съм се интересувала от неговите музикални предпочитания.

Както впрочем и не се интересувам дали Уди Алън играе тенис.

В едно съм сигурна. Джокович искаше да направи нещо, което по негова преценка би изкефило публиката, както и самия него.

Не му се получи, щото червените линии в българската музика /те DJ-ите там ли принадлежат/ са също толкова непреодолими, колкото и тези в българската политика. И нещата затова са си и там, където са си.

Той, Джокович, в някакъв знак към братския балкански народ, бил бил обиколил и няколко исторически паметника, ама ние нямаме червени линии по този въпрос, така че го оставихме без коментар.

Диана Дамянова, Фейсбук

Евелина Гечева
Евелина Гечева Отговорен редактор
Новините днес