Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След инцидент Five Finger Death Punch аут от турнето на Metallica (ВИДЕО)

29 септември 2024, 08:27 часа • 643 прочитания

Вокалистът на метъл бандата Five Finger Death Punch Айвън Мууди е със счупено ребро и натъртени ръка, крак и коляно след тежко падане по време на концерт на американския фестивал Louder Than Life. След лекарски преглед и поставяне на диагноза от групата обявиха, че това означава, че те няма да подгряват Metallica в последното им шоу от настоящата част на турнето им "M72 Tour".

"По време на Louder Than Life в четвъртък Айвън падна и си счупи реброто, докато изпълнява песента "IOU". Въпреки изливашия се дъжд и падането си, Айвън успя да завърши шоуто. В резултат на инцидента няма да можем да се включим в шоуто на Metallica в Mexico City на 29 септември.

Искаме да благодарим на Metallica, че ни поведоха на това приключение в продължение на 2 години и поднасяме искрените си извинения на всички наши фенове в Мексико Сити за неудобството.

А на нашия брат Айвън Мууди желаем бързо възстановяване" - това написаха в социалните си мрежи Five Finger Death Punch и качиха видео на пострадалия вокалист.

Още: Дъжд и здрав метъл: Five Finger Death Punch пак ни размазаха (СНИМКИ)

Кой ще ги замести?

От Metallica също изказаха съжаленията си, че Five Finger Death Punch няма да може да ги придружат в последния им концерт от тази част на турнето, но обявиха, че местните легенди Agora са се съгласили да заемат тяхното място и именно те ще забият на 29 септември вместо Айвън Мууди и компания.

Още: "Черният албум" на Metallica постигна нов забележителен успех

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес