Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Над 30 групи ще се включат в SoAlive Music Festival 2024

12 септември 2024, 10:36 часа • 739 прочитания

SoAlive Music Festival ни дава възможност да чуем на живо над 30 групи и изпълнители от България и Балканите, в рамките на музикалната конференция SoAlive, от 2 до 4 октомври 2024 г. в София. Музикантите ще представят своето творчество на живо освен пред широката публика, но и пред ключови фигури от музикалната индустрия.

Тридневният празник за любителите на хубавата музика включва концерти от разнообразни групи и изпълнители със стилови профили от целия балкански регион. Част от дългия списък са легендарният женски фолклорен хор "Мистерията на Българските гласове", VICKTORIA (Виктория Георгиева), Иво Димчев, hug or handshake, Heptagram, Arika Adams, Kottarashky & The Preachers, Woomb, Pe4enkata, Freekind, Nasip Kısmet, Katerina Papadopoulou & Aegean Arc, La Fazani, Rouzi & Jovam и много други.

Серията от концерти e с вход свободен за всички желаещи да чуят специалната селекция на артисти от България, Северна Македония, Сърбия, Хърватия, Румъния, Гърция, Албания и Турция. Пълният график на изпълненията, включително местата и часовете, ще бъде достъпен след 20 септември чрез безплатното мобилно приложение на конференцията и на официалния ѝ уебсайт: https://www.soalivemusicconference.com.

Още: Kottarashky & the Preachers: Срещи с музиката извън рамките (ВИДЕО)

Връзка на талантите с професионалистите в бранша

Като част от музикалната конференция SoAlive 2024 (SAMC), която се очаква да посрещне над 400 международни делегати, фестивалът служи като платформа за връзка на изгряващи таланти с професионалисти от индустрията. Тазгодишната конференция представя наградите SoAlive Music Video Awards - престижно събитие, което отличава изключителни постижения в създаването на музикални видеоклипове от балканския регион. Победителят ще получи грант в размер на 10 000 евро за създаване на нов музикален видеоклип.

Освен това SAMC предоставя уникална възможност на артистите да представят музиката си директно пред най-добрите музикални директори от филмовата, телевизионната и рекламната индустрия. Изпълнителите имат срок до 20 септември да изпратят най-добрите си песни, за да имат шанса да ги чуят тези влиятелни професионалисти. Заявките могат да се подават тук: https://www.soalivemusicconference.com/pitch-your-music.

Още: 25 години D2: Любовта към музиката и хората ни вдъхновява да продължаваме (ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес