Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Китаристът на Slayer призна: Обичам Тейлър Суифт!

23 юли 2024, 14:59 часа • 4223 прочитания

Гари Холт - китаристът на Slayer, призна, че предпочита да слуша поп музика като творчеството на Тейлър Суифт, отколкото хеви метъл. Траш метъл легендата сподели, че по-скоро би си пуснал Тейлър, Мадона и Джордж Майкъл, отколкото тежка музика.

В подкаста "Scandalous" Холт казва: "Обичам поп! В колата слушам почти само поп, не слушам метъл. Има някои много яки хеви неща, но лично аз предпочитам да слушам Джордж Майкъл".

Холт сподели и за това, че обича Мадона и творчеството ѝ. Той разказва любопитна случка по този повод: "На турне сме с Venom, аз съм пиян в бара и пея дума по дума песента на Мадона "Angel". А Cronos (вокалист и басист на Venom) клати глава и не може да повярва какво се случва.", разказва той.

Още: Тейлър Суифт не се сдържа и си направи селфи с принц Уилям (СНИМКИ+ВИДЕО)

Снимка: Getty Images

Защо хората мразят Тейлър Суифт

60-годишният китарист на Slayer коментира факта, че страшно много хора мразят Тейлър Суифт. "Защо е целият този хейт? Тя работи изключително здраво, супер добра е с всички, а хората я мразят. Тя просто е най-голямата поп звезда на Земята и това ѝ дава много сила. Харесват ми песните ѝ!", казва Холт, цитиран от ContactMusic.

Още: Като футболистите: Тейлър Суифт не използва носни кърпички (ВИДЕА)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес