Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кендрик Ламар ще бъде звездата на Супербоул 2025 г. (ВИДЕО)

09 септември 2024, 09:50 часа • 454 прочитания

Рапърът Кендрик Ламар ще бъде хедлайнерът в шоуто на полувремето на Супербоул LIX, съобщи Националната футболна лига в неделя, 8 септември. "Малко артисти са повлияли на музиката и културата толкова дълбоко, колкото Кендрик Ламар", каза Сет Дудовски, изпълнилнителен директор по музикалните въпроси на НФЛ.

Мачът за титлата в най-силния шампионат по американски футбол ще се проведе на 9 февруари 2025 година в Ню Орлиънс. По традиция това е най-гледаното телевизионно събитие в САЩ, а всяка година на полувремето на мача кратък концерт изнасят някоя от най-големите звезди в шоубизнеса.

Още за Кендрик Ламар

В колекцията си от награди Кендрик Ламар има 17 статуетки "Грами". През 2017 година той спечели и наградата "Пулицър", като така стана първият музикант извън полето на джаза и на класическата музика с подобно признание.

През 2022 година Кендрик Ламар участва в шоуто на полувремето на Супербоул LVI, но тогава бе част от екип, включващ легенди на хип-хоп музиката като Д-р Дре, Снуп Дог, Еминем, 50 Сент и Мери Джей Блайдж, припомня БТА.

В последно време Кендирк Ламар влезе в словесна битка с рапъра Дрейк, последвана от престрелка и напрежение в рап средите.

Още: Дрейк и Кендрик Ламар в тежък рап дуел, който завладя целия свят (ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес