Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Хипнотизираща красавица ще подгрява Лени Кравиц в Бургас на 6 август (ВИДЕО)

01 юли 2024, 13:40 часа
Реклама

И точно, когато сте си мислили, че лятото няма как да стане по-горещо, идва новината, че специален гост на концерта на Лени Кравиц – човека, до чието име в речника стои думата "горещ", ще бъде новата изгряваща звезда Девон Рос. 23-годишната млада дама, актриса, модел, китарист и изпълнител пусна дебютното си EP "Oxford Gardens" едва през февруари тази година и вече застава рамо до рамо с артисти от величината на Лени Кравиц, който идва у нас по покана на LIVE NATION, FEST TEAM и с подкрепата на КМД и Община Бургас, след малко повече от месец на 6 август на Морска гара, Бургас.

Реклама

Гостуването на вечния, романтичния, експлозивния, вдъхновяващия артист Лени Кравиц предизвика очакван висок интерес не само в българската публика, но и в чуждестранните гости на морския град, които са планирали почивките си около неговото гостуване там и в мрежата на Ticket Station вече oстава лимитирано количество билети за концерта на 6 август на Морска гара, Бургас.

Още: Projector Plus представя: Лятото на група ALI (СНИМКИ)

Коя е Девон Рос?

Снимка: Fest Team

Девон Рос е вдъхновена от легенди от 60-те и 70-те години като The Beatles, Rolling Stones, Patti Smith, Bob Dylan, The Stooges и Television, а нейното EP OXFORD GARDENS, записано в Париж и смесено и мастерирано в Abbey Road Studios в Лондон, излезе в седмицата на Свети Валентин тази година. Романтика – да, но и пънк непослушание и гневът на младостта се промъкват в музиката и артистичното държание на хипнотичната Девон, която си партнира с любимия си Fender Mustang на сцената.

Още: Лени Кравиц обяви, че 9 години не е бил с жена

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес