Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Емблематичният фестивал SoFest се завръща от 14-и до 17-и ноември в Sofia Live Club

15 юли 2024, 16:02 часа • 736 прочитания

Емблематичният фестивал SoFest е подготвил още едно впечатляващо издание за феновете си през тази есен. От 14-и до 17-и ноември в Sofia Live Club, SoFest Autumn 2024 ще представи спектакли и концерти на творци и артисти от страната и чужбина.

За SoFest 2024

За първи път в България ще се играе комедията "Има време" с Герасим Георгиев - Геро и Добрин Векилов - Дони, доказалият се квинтет от Нидерландия "The Fours" ще представи дебютния си винил "Sweet and Sour". Mузикантите от гръцкия бенд "Thanos Stavridis Quartet" ще изпълнят сингли от отличения за най-добрия световен албум на британските награди, а певицата с уникален глас Роберта заедно с музиканти от различни поколения ще представи своя интерпретация на най-емблематичните песни на Джанис Джоплин, оставили следа в световния блус и рок. 

Още: MANOWAR идват на Midalidare Rock in the Wine Valley 2025

SoFest 2024 ще бъде закрит с концерт "Фондацията на една ръка разстояние". След турне в големите зали в САЩ, Канада и България, по повод 80-годишнината на Кирил Маричков, музикантите от Супергрупата ще направят клубен концерт, част от седмото издание на фестивала, само за най-големите си ценители. Специален гост ще бъде Атанас Пенев – вокалист на Б.Т.Р. и голям приятел на групата. 

Билетите за SoFest Autumn са в продажба в мрежите на Eventim и в Grabo.

SoFest 2024 преминава под патронажа на Министерството на културата и на кмета на Столична община. Фестивалът е част от Календара на културните събития на Министерството на културата и на Столична община в раздел "Значими събития" 2024.

Още: Култовата българска група Smallman хедлайнер на Station Street Festival в Пловдив

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес