Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Броени часове до концерта на Горан Брегович в Пловдив: Важна информация

11 септември 2024, 11:00 часа • 1326 прочитания

Броени часове остават до дългоочаквания концерт на легендата на балканската музика - Горан Брегович. Сцената вече е готова, а меломаните тръпнат в очакване на чуят любимите емблематични хитове "Mesecina", "Kalashnikov" и "Beauty Sonata". 

Горан Брегович и неговият оркестър ще излязат на сцената малко след 20:00 ч, а преди него публиката ще подгреят група "Балканджи". Вратите ще отворят в 18:00 ч, а организаторите напомнят на посетителите да носят дъждобрани, имайки предвид метеорологичната прогнозата.

Музиката на "Балканджи" се характеризира със смесица от традиционен български фолклор и хеви метъл елементи. С уникалния си звук и енергия групата ще подготви сцената и ще вдигне настроението за изпълненията на Горан Брегович. "Балканджи" често включва традиционни фолклорни инструменти в своите песни, като същевременно добавя ритми на неравноделни тактове, създавайки завладяващо и автентично изживяване за публиката.

Още: Il Volo обявиха втори концерт в София

Пропускателен режим и билети

Въпреки промяната на локацията на провеждане в последния момент (от първоначално обявения стадион "Христо Ботев" концертът се премести на Панаира) организаторите обещават, че събитието ще протече безпроблемно. Осигурен е специален пропускателен режим, като на входа посетителите ще получават специални гривни, които ще им осигурят достъп до специални зони, за които важи техният предварително закупен билет. Всички закупени билети остават валидни за новото местоположение, като за всички закупили седящи ще бъде осигурена възможност да се възползват от такова.

Още: Фестивалът "С деца на тепе" подарява знание, креативност и забавление преди първия учебен ден

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес