Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Спази обещанието си: ТВ знаменитост почерпи цял отбор от Формула 1 с бира (СНИМКИ)

12 юни 2023, 17:40 часа • 2506 прочитания

Телевизионната знаменитост Джерми Кларксън спази обещанието си и почерпи целия отбор на Алпин от Формула 1 с бира. Дългогодишният водещ на автомобилното предаване „Топ Гиър“ пристигна днес на базата на тима в Енстоун, която се намира в близост до дома му, и раздаде бира на всички служители, които наброяват около 850 човека.

Джереми Кларксън, който в момента води предаването „Гранд Тур“ заедно със своите колеги Ричард Хамънд и Джеймс Мей, обеща на всички в Алпин бира, ако отборът успее да качи свой състезател на подиума в Гран При на Монако в края на месец май. В крайна сметка Естебан Окон успя да се класира на трето място и по този начин донесе наградата на целия отбор.

Интересното е, че бирата, която Кларсън донесе на базата на Алпин е негово лично производство. Освен голям фен на автомобилите и Формула 1, водещият си пада и по пивото и поради тази причина има своя марка - Hawkstone. Днес той акостира в Енстон с личния си трактор Ламборджини, който теглеше ремарке с бира предназначена за всички служители на тима.

Шоуто "Гранд Тур" пък се завръща с Еврокатастрофа (ВИДЕО).

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес