Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Фондация „Мечтатели-Създатели“ организира спортен празник с кауза в НСА

20 септември 2024, 16:28 часа • 282 прочитания

Фондация „Мечтатели-Създатели“ и Национална Спортна Академия организират спортен празник по проект „ЗА ДЕЦАТА – достъпна водна рехабилитация за всички деца“. На 29 септември 2024 г., от 09:00 до 12:00 часа, на учебно-плувна база на НСА “Мадара” ще се проведе събитие, посветено на достъпната водна рехабилитация за деца и младежи.

"ЗА ДЕЦАТА – достъпна водна рехабилитация за всички деца“

В спортния празник деца в неравностойно положение ще участват в демонстративни състезания по адаптирано плуване. Под ръководството на опитни специалисти и доброволци от сектор АФАС, катедра “Водни спортове” към НСА, момчетата и момичетата ще имат възможност да се запознаят с положителните ефекти на водната среда върху тяхното физическо и емоционално състояние.

ОЩЕ: Наградиха победителите в конкурса „Мисията Доброволец – (НЕ)Възможна“ (СНИМКИ)

🌍 Днес, на Международния ден на благотворителността, нека си спомним колко е важно да бъдем съпричастни и да подаваме...

Posted by Фондация "Мечтатели-Създатели" on Thursday, September 5, 2024

Участниците ще бъдат разделени в различни възрастови групи. Всички ще получат награди за положените усилия и радостните усмивки. Този проект подчертава важността на включването на децата с различни възможности в спорта, като предоставя равен достъп и шанс за развитие на техните физически и емоционални способности.

Фондация „Мечтатели-Създатели“ се стреми да насърчава интеграцията на всички деца в обществото чрез спорт и рехабилитация, вярвайки, че всяко дете заслужава шанс да развие своя потенциал. Проектът „ЗА ДЕЦАТА – достъпна водна рехабилитация за всички деца“ е финансиран по Програма „Спорт за всички“, Дирекция „Спорт и младежки дейности“ към Столична Община. Партньор на събитието е сектор “Адаптирана физическа активност и спорт”, катедра “Водни спортове” към НСА “Васил Левски”.

Фондация „Мечтатели-Създатели“ и НСА "Васил Левски", София/National Sports Academy "Vassil Levski", Bulgaria ...

Posted by Фондация "Мечтатели-Създатели" on Friday, September 20, 2024
Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес