Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодите, чиито шеги не се харесват на никого

03 август 2024, 20:16 часа

Чувството за хумор е много деликатно. Успехът на една шега зависи не само от съдържанието ѝ, но и от чара на разказвача. И, разбира се, в областта на смешното голяма роля играе съвпадението на вкусовете.

Някои знаци имат толкова специфични предпочитания, че не всеки е в състояние да ги разбере. Струва ли си да кажете на тези хора истината или да ги оставите да се досетят защо шегите им се посрещат с напрегнато мълчание. Звездите ще ви подскажат правилния отговор, защото не всеки е способен да чуе критика.

Тези 4 зодии са "най-луди" в леглото: Няма нещо, което да не искат да опитат

Овен

Овенът обича да се забавлява и да му е смешно, той обича да се смее и много се учудва, когато самият той не може да предизвика такова вълнение с шегите си. Проблемът е, че задачата му се струва твърде проста, затова подхожда несериозно към въпроса. Представителите на този знак се хващат за най-плоските вицове, преразкази на мемоари или сцени от стари сериали и филми. Овенът като цяло прави всичко бързо, без да се впуска в подробности. В същото време много се притеснява, ако някой друг в компанията избухне в аплодисменти от смях.

Рак

Раците са изключителни интелектуалци и ерудити. С тях е трудно да се играят каквито и да било игри, където се изисква багажът от знания и културен опит, противниците просто няма да имат шанс. Уви, всички тези постижения потискат чувството им за хумор. Раците са по-скоро трагични в живота, меланхолични и интровертни.

Твърде сложна комбинация, за да може чувството за хумор да си пробие път и да се утвърди някъде в основните личностни характеристики. Раците могат да се пошегуват, но това ще бъде тъжен хумор в стила на старите английски криминални сериали. Публиката може да се разплаче. И нищо не можете да направите по въпроса, Раците просто трябва да бъдат оставени в черупката си.

3 зодии, които трябва да внимават през август 2024

Скорпион

Дами и господа, запознайте се с главните любители на черния хумор и сарказма - прекрасните и ужасни Скорпиони! Те обичат да епатетизират обществото и намират абсолютно всички подходящи методи за това. Хумор на ръба на нецензурното, жестоки подигравки, преходи към личността - никакъв проблем, именно Скорпионите току-що са започнали да загряват. Разбира се, подобни шеги много посиняват, така че представителите на този зодиакален знак трябва да се държат настрана от чувствителната публика. Или пък предварително в поканите отделно да публикуват предупреждение. В същото време Скорпионите няма да възприемат забележките, докато точно същите не преминат през тях. Но подобни опасни експерименти са изпълнени с големи конфликти.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес