Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

В петък: Дева забавя темпото, а Козирог следва сърцето си

21 юни 2024, 06:10 часа
Реклама

Най-скъпите сърца никога не лъжат. Това е посланието и темата за петък, 21 юни 2024 г. Кои са най-скъпите сърца в живота ви? Как ще изразите благодарността си за такава благословия? Сега е моментът да признаете, че приоритетите на сърцето са също толкова важни, колкото и приоритетите на ума или тялото.

Още: Ако искате да ви обича воден знак, никога не казвайте тези 5 неща

Разбира се, пет зодиакални знака ще извлекат най-голяма полза от това послание в този ден. Това са: Лъв, Дева, Козирог, Водолей и Риби. Останалите зодиакални знаци също се насърчават да отправят своята благодарност към хората и добрите неща в живота си.

Лъв

В петък ви очакват изискани удоволствия, Лъв! Затова се възползвайте максимално от тази красива енергия и празнувайте живота. Ще откриете нови приятели и приключения, ако се отворите за възможностите.

Освен това, ако живеете близо до фермерски пазар, защо да не си вземете пресни продукти и да си приготвите нещо възхитително свежо? Независимо дали сте веган, или не, доверете се на интуицията си (на истинския си стомашно-чревен тракт) за решенията си за пазаруване.

Дева

Дева, енергията в петък е много приятна за вас. Намалете темпото и помиришете розите. Това няма да ви накара да се отпуснете или да забравите отговорностите си, но определено ще ви приземи в момента и ще ви помогне да бъдете по-внимателни и търпеливи.

Освен това сега е добър момент да признаете благословиите, които сте получили в близкото минало. Ако е възможно, запалете малко тамян и направете олтар. Позволете на творческата си страна да поеме юздите!

Козирог

Козирог, ако всички знаци сочат в една посока, защо се възпирате? Кои са страховете, които замъгляват съзнанието ви и спъват действията ви? Енергията в петък ви подтиква да се освободите и да изберете пътя, който зове душата ви.

Ще се учите и ще израствате, докато вървите. Освен това на този път ви очакват космически благословии. Воденето на дневник на мислите и чувствата ви може да ви донесе огромна яснота в този момент.

Водолей

Водолей, казват, че " Тежко й е на главата, която носи короната". И все пак вие знаете, че повечето, които имат такава власт, губят живота си заради нея. Енергията в петък ви подтиква да погледнете към тази дихотомия и да намерите средно положение. Нещо липсва в този пъзел. Какво е то?

В този ден също така ви насърчаваме да бъдете по-технични. Каквато и да е вашата област на компетентност, не философствайте сега. Изберете трудното и специфичното. Всичко ще придобие смисъл, когато напреднете по този път.

Риби

Мекота и гъвкавост - това са няколко думи, с които може да се опише енергията в петък за вас, Риби. Насладете й се. Оставете душата си да се лекува и да диша. Каквото и да се появи от това пространство на мир и спокойствие, ще ви изненада. Оставете стружките да паднат, където пожелаят.

Още: Как всеки зодиакален знак се справя с гнева си

Насърчаваме ви също така да не позволявате на негативното говорене за себе си да ви контролира. Бъдете свой собствен поддръжник и шампион. Никой не може да ви спре, ако решите да почитате себе си.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес