Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нямате представа на какво са способни тези зодии в леглото

30 юли 2024, 21:11 часа

Искате ли да знаете на какво е способен любимият ви човек в леглото? Тогава първо разберете в кой месец е роден. А след това разгледайте нашия списък със сексуалните предпочитания на зодиакалните знаци.

Овен

Представителите на този знак не обичат бавните и романтични действия, те искат нещо активно, за да изпитат истински адреналин. Именно с тях можете да се почувствате като на истинско родео.

Телец

Представителите на този знак обичат естествените феромони и няма да се откажат да експериментират. Но те са твърде целомъдрени, за да изразят истинските си желания при първата среща, така че ще трябва първо да ги позиционирате така, че да се разкрият истински.

Тези 4 зодии са "най-луди" в леглото: Няма нещо, което да не искат да опитат

Близнаци

Този двойствен знак може да бъде както активен участник, така и наблюдател в леглото. Те няма да откажат секс играчки и са наистина креативни в процеса. Близнаците са известни с своята комбинативност, така че за тях не е проблем да правят няколко неща едновременно.

Рак

Представителите на този знак просто обожават ролевите игри с превъплъщения. Но в същото време те са много тактични и се опитват да запомнят всичките ви ерогенни зони, за да получите максимално удоволствие. Правят всичко технически, но не винаги с душа. За да извлечете максимума от това, трябва да ги вдъхновите по истински начин.

Лъв

Представителите на този знак обичат да блестят. Затова, ако им намекнете, че днес ще снимате еротичен филм с тях, те с удоволствие ще се съгласят да участват. И дори грижливо ще се подготвят да изглеждат страхотно в кадър и с ентусиазъм си спомнят за своя филмов дебют. Ако изведнъж се опитат да дръпнат одеялото върху себе си, учтиво, но твърдо ще ви покажат кой е звездата тук и ще ви накарат да направите още няколко дубъла.

Дева

Изглежда така, сякаш представителите на този знак се държат студено в леглото, но всъщност не е така. И ако в обикновения живот те се държат доста сдържано, то в спалнята свалят маската и напълно се отдават на процеса, като не забравят да забележат моментите, които доставят на партньора истинско удоволствие. И, между другото, нямат нищо против да разнообразят интимния живот и да добавят няколко сексуални джаджи.

Везни

Представителите на този знак обожават дългата прелюдия и са готови да изпълнят заедно с вас някоя изискана и изтънчена фантазия. Те са готови да доставят максимално удоволствие на половинката си, но в същото време изискват не по-малко внимание към себе си. Целувки? Разбира се! И то много!

5 зодии, които са магнити за пари

Скорпион

На представителите на този зодиакален знак е време да окачите надпис „Пазете се! Високо напрежение!“ и това наистина е вярно. В леглото с тях ще получите всичко и дори повече, дори това, за което не сте смеели да мечтаете. Скорпионите умеят да четат емоциите, а в тълкуването на езика на тялото са ненадминати. Така че се пригответе да се забавлявате и да изследвате нови начини, които не сте опитвали досега.

Стрелец

Представителите на този знак имат много богат и разнообразен живот. Това се отнася и за сексуалните предпочитания, наред с други неща. За тях най-важното е да си намерят партньор, а след това вълнението изчезва и в леглото нищо особено не може да ги изненада. Но те са отлични съблазнители. Бонбонено-букетният период е техният край.

Козирог

Представителите на този знак могат да се възбудят за секунди, имат невероятна издръжливост и предпочитат да контролират целия процес. От тази зодия можете да очаквате различни еротични експерименти, които ще ви доставят истинска наслада.

Водолей

Представителите на този знак са истински изобретатели и се чувстват като истински учени на прага на следващото откритие. Те обичат да експериментират с материали, текстури, температури и храна, разбира се. Ако и вие мечтаете да опитате нещо творческо, тогава трябва да се оглеждате за Водолеи.

Риби

Представителите на този знак трудно отказват на партньора си, затова просто се съгласяват на всички дейности, като се опитват да доставят възможно най-голямо удоволствие на избраника си. Ето защо, ако искате да реализирате някаква фантазия, обадете се на Рибите, те ще подкрепят идеята ви и дори ще помогнат за нейното осъществяване.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес