Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои са най-подходящите подаръци за огнените зодии

21 юни 2024, 11:26 часа

Съвсем скоро Лъвовете ще празнуват рождени дни, а имените дни също са доста през летния сезон. Ето кой е най-подходящият подарък за представителите на огнените зодии - Овен, Лъв и Стрелец.

Реклама

Овен

Можете лесно да разберете дали сте избрали правилния подарък за представителите на този знак.

Още: В петък: Дева забавя темпото, а Козирог следва сърцето си

Овните са изключително красноречиви по отношение изразяването на чувствата си.

По-добре разгледайте спортните магазини. Спортното облекло, модерен аксесоар за любим спорт или боксови ръкавици ще зарадват представителите на този знак.

Може да се спрете още на чифт от най-новите модели маратонки, стилен гащеризон или кожено яке. Индивидуалният подход към подаръка е важен за този знак. Кутия шоколадови бонбони или парфюм е малко вероятно да му се хареса. Между другото, Овенът винаги знае какво иска, така че просто може директно да го попитате.

Още: 20 подаръка, които НИКОГА не трябва да подарявате

Лъв

За дамите, родени под знака Лъв, е всеизвестен факт, че бижутата са най-предпочитаният от тях подарък.

Мъжът от този знак може да зарадвате с луксозен часовник. Разбира се, бюджетът, който сте отделили може да не е толкова грандиозен, но е важно подаръкът на Лъва да изглежда луксозно. Дрехи от кашмир или коприна, изискана козметика и парфюми, обувки и чанти на известни марки, почивка, спа процедури или билет за уникално шоу - всичко това би зарадвало Лъвовете.

Стрелец

Този зодиакален знак разбира много добре „изкуството да живее“ и обича подаръците. Колкото повече и по-разнообразни са те, толкова по-добре. Важно е Стрелецът да получи потвърждение, че е харесван.

Качеството на това, което ще му подарите, е от голямо значение: марков парфюм, изискано вино, бижута и аксесоари на известни марки.

Този огнен знак е почитател на дългите пътувания и приключения. Няма да сгрешите, ако го изненадате със самолетен билет и резервация в изискан хотел. Изборът зависи само от вашето въображение и бюджет.

Елица Христова
Елица Христова Отговорен редактор
Новините днес