Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Драма, интриги и хаос: Kакво ще донесе Слънцето във Везни от 23 септември - 22 октомври на всяка зодия

25 септември 2024, 06:00 часа

Пригответе се, защото от 23.09. Слънцето е в знака Везни, в който сега Черната Луна извършва своя коварен транзит до 1 април 2025 г. Това предполага, че в периода до 22.10. всички да бъдат оставени на милостта на най-тъмната и непредсказуема енергия, когато всички изкривявания на съзвездието Везни излязат на повърхността.

Вижте още: Какво ви е отредила съдбата според часа ви на раждане

От 23.9. до 22.10. пространството ще бъде изпълнено с енергия, която ще бъде максимално изпълнена с изкривявания в съдебни и правни въпроси. Връзката ще бъде доминирана от изфабрикувани споразумения, фиктивни декларации за любов и някои подозрения за предателство.

Няма да има факти като такива, Слънцето във Везни ще освободи Лилит и много неща ще изглеждат като отражение в изкривено огледало. Ключът към адекватността в това царство на хаоса е доверието в сухи числа, факти и документация.

Всичко, което се е "появило" или не е документирано, няма да бъде валидно. Затова бъдете внимателни и се опитайте да доведете всичко до официално споразумение. Ако сте в любовен триъгълник, кореспонденцията ви може да бъде отворена.

Затъмнение във Везни 02.10. ще бъде най-трудното изпитание, защото ще започне нов цикъл, свързан с личните страхове в отношенията между хората. Това е времето, когато всеки може да стане свидетел на драма, интрига или може би любовен триъгълник.

Особено на 3 октомври, в деня на съвпада на Лилит и Слънцето, може да се появи информация, която е била скрита или ще получите предложение с подозрителен тон.

Как Слънцето във Везни ще внесе кармични дългове в живота ни

Целият транзит на Слънцето през Везни до края на октомври ще бъде свързан с конфликти по въпроси от миналите ви връзки. Например, може да общувате по-често от обикновено с хора от стария си екип или с романтични партньори, с които сте били в съюз преди почти 10 години.

Вижте още: Научете най-щастливия ден за всяка зодия, 23 - 29 септември 2024

Ако ви е познато чувството, че не сте стигнали до края на някои комуникации, тогава Слънцето ще ви принуди да обърнете специално внимание на тези взаимоотношения.

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес