Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Вратарска сага за Мъри Стоилов: Гьозтепе се отдалечава от еврошампион

21 август 2024, 11:30 часа • 649 прочитания

Ръководството на Гьозтепе работи усилено по търсенето на нов вратар след контузията на титулярния страж Арда Йозчимен. Турският клуб се отдалечава от европейския шампион с Португалия от 2016 година Руи Патрисио, но има готова опция - полякът Матеуш Лис, който вече е носил екипа на измирския тим.

Гьозтепе се отказа от Патрисио, взима Лис

След 2 равенства в първите 2 кръга на местната Суперлига "Гьоз-Гьоз" продължава да подсилва състава си без прекъсване, пише "Фотомач". Отборът на Станимир Стоилов преговаряше с 36-годишния Патрисио, който е свободен агент, защото през лятото напусна Рома. От Гьозтепе обаче са сметнали, че осъществяването на този трансфер ще отнеме време, каквото те нямат.

ОЩЕ: Мъри не се даде на Моуриньо: Гьозтепе измъкна точка от Фенербахче в 95-ата минута (ВИДЕО)

Затова "червено-жълтите" са влезли в контакт със Саутхемптън за привличането на бившия си вратар Матеуш Лис, който имаше голям принос за тима през миналата година. Според турските медии властимащите в Sport Republic, които управляват Гьозтепе заедно със "светците", също са одобрили сделката. Очаква се Лис да е на линия за мача с Аланияспор, който ще се играе през този уикенд. 

ОЩЕ: Мениджър от Висшата лига засипа с похвали Станимир Стоилов

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес