Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Словения – Сърбия на Евро 2024: Кога и къде да гледаме мача? (ВИДЕО)

20 юни 2024, 14:11 часа
Реклама

Националните отбори на Словения и Сърбия излизат един срещу друг днес във втория си мач на Европейското първенство по футбол в Германия. Срещата е много важна за двата тима, които искат да се класират за следващата фаза на континенталната надпревара.

ОБНОВЕНА: Златна резерва спаси Сърбия в самия край и засенчи бивш играч на Лудогорец (ВИДЕО)

Словения – Сърбия: Начален час и ТВ

Националният тим на Словения започна участието си на Евро 2024 с равенство 1:1 с Дания в първия си мач в група „С“. Футболистите на Матиаш Кек ще искат да затвърдят доброто си представяне с една победа срещу Сърбия, която ще им отвори пътя към елиминациите.

Сърбия пък стартира кампанията си на Европейското първенство със загуба с 0:1 от Англия. Западните ни съседи не се представиха по най-добрия начин в срещата, но сега опитат да поправят грешката си срещу състава на Словения.

Национален отбор по футбол на Сърбия

В колко часа започна Словения – Сърбия?

Мачът между Словения и Сърбия е първи в днешната програма на Европейското първенство по футбол. Срещата ще започне в 16:00 часа българско време. Двубоят ще се състои на стадиона на Байерн Мюнхен - „Алианц Арена“.

Коя телевизия ще излъчва Словения – Сърбия?

Срещата между Словения и Сърбия ще бъде предавана пряко в българския телевизионен ефир. Каналите, които ще излъчват мача са БНТ и БНТ 3. Ако нямате възможност да гледате двубоя, то може да проследите Словения – Сърбия НА ЖИВО в Sportlive.bg.

ВИЖТЕ: Пълна ТВ програма за Евро 2024.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес