Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Словакия - Румъния: Кога и къде да гледаме решителния мач от Евро 2024? (ВИДЕО)

26 юни 2024, 17:10 часа
Реклама

Отборите на Словакия и Румъния се изправят един срещу друг в решаващ двубой за място в елиминационната фаза на Евро 2024. Ключовият сблъсък между двете страни ще се изиграе днес на "Франкфурт Арена", а за правилата на играта ще отговоря германският съдия Даниел Зиберт.

ОБНОВЕНА: Словакия и Румъния завъртяха "братски" хикс и продължават напред на Евро 2024 (ВИДЕО)

Словакия - Румъния на Евро 2024: Начален час и ТВ 

Ситуацията в група E изглежда обещаваща шоу в последния кръг от груповата фаза. И четирите отбора имат по една победа от двете си срещи и са изравнени с по 3 точки в таблицата. Словакия успя да надвие тима на Белгия, но се пречупи пред Украйна. Румънците пък започнаха ударно европейската си кампания с класическа победа над Украйна, но допуснаха загуба от "червените дяволи" с 2:0. Днес Словакия и Румъния излизат един срещу друг, като никой не може да си позволи да загуби.

ОЩЕ: "Умореният" Гюлер влиза при 0:3, абсурден титулярен състав и още: Крахът на Турция (ВИДЕО)

Румъния

В колко часа започва мачът от група Е на Евро 2024?

Словакия и Румъния ще се надяват да намерят място в елиминационната фаза на турнира. Ключовият двубой между двата тима ще започне в 19:00 часа българско време.

Коя телевизия ще излъчи мача Словакия - Румъния?

Срещата между Словакия и Дания ще бъде излъчена пряко в българския телевизионен ефир. Каналите, които ще предават двубоя, са Диема и Диема Спорт 3. Можете да проследите развоя на мача между Словакия - Румъния НА ЖИВО в Sportlive.bg!

ВИЖТЕ ОЩЕ: Пълна ТВ програма на Европейското първенство по футбол 

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес