Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Саудитска Арабия направи изключение за Роналдо - ще може да живее с Джорджина

06 януари 2023, 11:37 часа
Реклама

Саудитска Арабия направи специално изключение за суперзвездата на световния футбол Кристиано Роналдо, свързано с неговата половинка Джорджина. Строгите закони в страната не позволяват на двойки без сключен брак да живеят под един покрив, но това няма да важи за Кристиано.

Роналдо и Джорджина са заедно от шест години, но не са женени. Това би представлявало проблем за съвместното им съжителство в Саудитска Арабия, но това, че са граждани на други страни ги "спасява". За да се стигне до щастливата развръзка, клубът на Роналдо - Ал Насър, е трябвало да издейства специално разрешително.

Президент се отврати от свръхлуксозния подарък на Джорджина към Роналдо

Роналдо и неговото семейство са провели консултации с юристи в Саудитска Арабия, които да ги уверят, че могат да живеят спокойно заедно. Португалецът все още е в търсене на ново жилище в Саудитска Арабия, където се очаква да играе в следващите две години и половина. Докато си намери нов дом, португалецът ще живее в свръхлуксозен хотел.

Роналдо подписа най-големия договор във футболния свят, който му гарантира 3 пъти по-висока заплата от тази на Лионел Меси. Португалецът бе категоричен при представянето си в Ал Насър, че не е дошъл заради парите и не е приключил с големия футбол, като пред него е имало и много други оферти. Въпреки това, само преди 6 седмици Роналдо потвърди, че ако играеше за пари, щеше да отиде в Саудитска Арабия (ВИДЕО)

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес