Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Полша – Нидерлания: Кога и къде да гледаме мача на Евро 2024? (ВИДЕО)

16 юни 2024, 15:43 часа
Реклама

Националните отбори на Полша и Нидерлания излизат днес в първия си мач от Европейското първенство по футбол в Германия. Двубоят е много важен и за двата тима, които имат амбиции да се класират за елиминационната фаза на континенталната надпревара.

ОБНОВЕНО: Нидерландия оцеля след инфарктен обрат срещу Полша! (ВИДЕО)

Полша – Нидерландия: Начален час и ТВ

Полша и Нидерландия са в група „D“ заедно с отборите на Австрия и Франция. Евентуален успех в първия мач ще даде допълнителен стимул на тимовете да се борят за класиране в следващата фаза на турнира.

„Дружина полска“ обаче има сериозен проблем, след като капитанът и голмайстор на отбора Роберт Левандовски получи контузия и ще пропусне срещата.

Дните до Евро 2024

В колко часа започва Полша – Нидерландия?

Мачът между Полша и Нидерландия е първи в днешната програма на Евро 2024. Срещата стартира в 16:00 часа българско време. Двубоят ще се състои на стадиона на Хамбургер - „Фолкспарк Щадион“.

Коя телевизия ще предава Полша – Нидерландия?

Срещата между Полша и Нидерландия ще бъде предавана пряко в българския телевизионен ефир. Каналите, които ще излъчват мача са БНТ и БНТ 3. Ако нямате възможност да гледате двубоя, то може да проследите Полша – Нидерландия НА ЖИВО в Sportlive.bg.

ВИЖТЕ: Пълна ТВ програма за Евро 2024.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес