Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Полша - Австрия: Кога и къде да гледаме мача от група D на Евро 2024?

21 юни 2024, 17:00 часа
Реклама

Полша и Австрия излизат един срещу друг в двубой от втория кръг на груповата фаза на Евро 2024. Срещата ще бъде много важна за двата отбора, които се надяват да продължат отвъд трудната си група. Мачът ще се изиграе на "Олимпиащадион" в Берлин и ще бъде ръководен от турския съдия Халил Умут Мелер.

ОБНОВЕНА: Австрия разплака Полша и засили Роберт Левандовски към вкъщи (ВИДЕО)

Полша - Австрия на Евро 2024: Начален час и и ТВ

Двата тима започнаха европейската си кампания със загуби, като австрийците отстъпиха на Франция след автогол на бранителя Макс Вьобер, а нидерландците отмъкнаха победата срещу Полша с попадение на Ваут Вегхорст в 83-тата минута за 2:1. "Дружина полска" се надява да подсили състава си чрез капитана Роберт Левандовски, който пропусна първия мач поради контузия.

Роберт Левандовски

В колко часа започва мачът от група D на Евро 2024?

Полша и Австрия ще се надяват да се класират, като един от четирите най-добри трети отбори. Ключовият сблъсък, който никой не може да си позволи да загуби, ще започне в 19:00 часа българско време.

Коя телевизия ще излъчи мача Полша - Австрия?

Срещата между Полша и Австрия ще бъде излъчена пряко в българския телевизионен ефир. Телевизиите, които ще предават мача, са БНТ 1 и БНТ 3. Ще можете да проследите развоя на Полша - Австрия НА ЖИВО в Sportlive.bg!

ОЩЕ: Пълна ТВ програма за Европейското първенство по футбол 

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес