Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нидерландия – Франция: Кога и къде да гледаме дербито от група „D“ на Евро 2024? (ВИДЕО)

21 юни 2024, 20:15 часа
Реклама

Националните отбори на Нидерландия и Франция излизат днес един срещу друг във втория си мач в група „D“ на Европейското първенство по футбол, което се провежда в Германия. Двата тима са фаворити за излизане от групата и феновете очакват с нетърпение сблъсъка.

ОБНОВЕНО: Ново съдийско рамо за Франция: ВАР отне "капарото" на Нидерландия за 1/8-финалите (ВИДЕО)

Нидерландия – Франция: Начален час и ТВ

Нидерландия стартира кампанията си на Евро 2024 с труден успех над Полша. „Лалетата“ успяха да направят пълен обрат в срещата и по този начин взеха важни три точки в битката си за място в елиминационната фаза на надпреварата.

Франция също не убеди в първия си мач на Европейското първенство. „Петлите“ се наложиха с минималното 1:0 над състава на Австрия. Французите обаче дадоха свидна жертва в срещата, след като Килиан Мбапе счупи носа си след сблъсък със съперников футболист.

Национален отбор по футбол на Нидерландия

ОЩЕ: "Скъпи сърби, и ние не харесваме Пикси": Четвърти неадекватен треньор на Евро 2024 (ВИДЕО)

В колко часа започва Нидерландия – Франция?

Мачът между Нидерландия и Франция е последен в днешната програма на Европейското първенство. Срещата от група „D“ на надпреварата ще стартира в 22:00 часа българско време. Двубоят ще се играе в Лайпциг на стадиона на местния Ред Бул.

Коя телевизия ще излъчва Нидерландия – Франция?

Срещата между Нидерландия и Франция ще бъде предавана пряко в българския телевизионен ефир. Каналите, които ще излъчват мача са Диема и Диема спорт 3. Ако нямате възможност да гледате двубоя, то може да проследите Нидерландия – Франция НА ЖИВО в Sportlive.bg.

ВИЖТЕ: Пълна ТВ програма за Евро 2024

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес