Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мъри се ядоса! Сменя защитата, но стълбът "от България" остава

04 октомври 2024, 20:51 часа • 639 прочитания

Старши треньорът на Гьозтепе Станимир Стоилов ще вземе сериозни мерки след поражението с 3:4 на своя отбор от Самсунспор в двубой от елита на Турция. Българският специалист възнамерява да замени няколко свои защитници, но въпреки това бившият централен бранител на ЦСКА 1948 - Елитон, по всяка вероятност ще е титуляр.

Мъри Стоилов взима крути мерки

"Гьоз-Гьоз" инкасира само 3 гола в първите 5 мача, но допусна четири в последната си среща, което е ядосало Мъри. Сред планираните промени са влизане на опитния датчанин Ласе Нилсен на мястото на Бокеле в централната зона на отбраната. Бившите бекое на Фенербахче - Назим Сангаре и Исмаил Кьойбашъ, ще стартират сред първите 11 вместо Огюн и Джалма Силва, пишат медиите от южната ни съседка.

ОЩЕ: Ас на Манчестър Сити като Мъри Стоилов: Влюбен е в риболова

Елитон е неизменяем титуляр за Гьозтепе

Очаквани са и други ротации, но бразилецът Елитон със сигурност ще е титуляр. Стоилов е изключително доволен от бившия футболист на ЦСКА 1948. Освен него добро впечатление му прави и 20-годишният нигериец Антъни Денис, който играе в средата на терена. До момента и двамата не са пропуснали и минута за Гьозтепе.

ОЩЕ: Станислав Генчев стори нещо, което само Мъри Стоилов е правил в Левски

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес