Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Франция - Полша: Кога и къде да гледаме "петлите" на Евро 2024?

25 юни 2024, 17:15 часа
Реклама

Франция и Полша ще се срещнат във финалния кръг от груповата фаза на Европейското първенство по футбол в Германия. Поляците станаха първия отбор, който отпадна от турнира и вече няма за какво да играят, освен за гордостта си. Феновете на "петлите" пък ще се надяват отново да видят на терена голямата си звезда Килиан Мбапе. Мачът ще се изиграе на "БВБ Щадион" в Дортмунд и ще бъде ръководен от италианеца Марко Гуида.

ОБНОВЕНА: ВАР и Левандовски са лошите герои във филма "Завръщането на маскираната костенурка" (ВИДЕО)

Франция - Полша на Евро 2024: Начален час и ТВ

Финалистът от 2016 година Франция не започна европейската си кампания по най-убедителния начин. "Петлите" успяха да измъкнат 3-те точки срещу Австрия след автогол на Макс Вьобер, но в мача им с Нидерландия не бяха на очакваното високо ниво и точката от нулевото им равенство бе като подарък. Поляците пък станаха първия отбор, който отпадна от Евро 2024, след като допуснаха две загуби срещу Нидерландия и Австрия. Дружина Полска ще се стреми да покаже някоя от добрите си страни във финалния сблъсък на турнира.

ОЩЕ: Гегенпресингът работи! Ключът към успеха на Австрия и Ралф Рагник (ВИДЕО)

Полша

В колко часа започва мачът от група D на Евро 2024?

Франция и Полша излизат един срещу друг, за да разпределят позициите в група D. Сблъсъкът от третия кръг на груповата фаза ще започне в 19:00 часа българско време.

Коя телевизия ще излъчи мача Полша - Австрия?

Срещата между Франция и Полша ще бъде излъчена пряко в българския телевизионен ефир. Телевизиите, които ще предават мача, са БНТ 1 и БНТ 3. Ще можете да проследите развоя на Франция - Полша НА ЖИВО в Sportlive.bg!

ОЩЕ: Пълна ТВ програма за Европейското по футбол

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес