Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бразилия се спука да изтърва и стартира Копа Америка с издънка (ВИДЕО)

25 юни 2024, 10:10 часа

Бразилия направи фалстарт на Копа Америка 2024. "Селесао" завършиха 0:0 срещу Коста Рика в Ингълууд (Лос Анджелис, Калифорния) в първия си двубой от група D. Отборът на Доривал Жуниор пропусна много положения и не успя да пречупи защитата на противника. 

Реклама

Бразилия не успя да победи Коста Рика на старта на Копа Америка

Добра възможност за бразилците дойде в средата на първото полувреме, когато Рафиня се озова сам срещу вратаря, но не съумя да го преодолее. Лукас Пакета също пропусна отблизо, а в 29-ата минута попадение на Маркиньос не бе зачетено заради засада. След почивката статуквото се запази.

ОЩЕ: Аржентина тръгна с победа на Копа Америка, а Меси счупи пореден рекорд (ВИДЕО)

Рафиня беше близо до гол, ала не сполучи. 17-годишният Ендрик влезе на терена на мястото на Винисиус Жуниор в 71-вата минута и "селесао" вдигна оборотите. Във втората минута на добавеното време удар Бруно Гимараеш мина на милиметри от целта и Бразилия се задоволи с точката.

Хамес Родригес блести за Колумбия

В другата среща от групата в Хюстън Колумбия доминираше през повечето време и надви Парагвай с 2:1. С две асистенции за попаденията се отличи бившият полузащитник на Реал Мадрид Хамес Родригес. Точни за тима на Нестор Лоренцо бяха Даниел Муньос и Джеферсон Лерма. Хулио Енсисо вкара почетния гол за парагвайците.

ОЩЕ: Без шарени коси и колиета: Строги правила за играчите на Бразилия на Копа Америка

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес