Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Белгия погуби "златното" си поколение, Лукаку не прилича на истински футболист (ВИДЕО)

22 юни 2024, 16:21 часа
Реклама

В Студио Actualno спортните журналисти Стефан Йорданов, Иво Вецев и Джем Юмеров обсъдиха представянето на Белгия на Европейското първенство по футбол в Германия. Главният редактор на Sportlive.bg Вецев смята, че "червените дяволи" играят срамно на последните два големи форума, а Ромелу Лукаку е посредствен състезател, който никога не е влизал в добра физическа форма.

"Белгия играе срамно": Критики от спортни журналисти

"Белгия доста година беше лидер в световната ранглиста на FIFA, но записа срамна загуба в миналия кръг от Словакия", смята Йорданов, а Вецев допълни: "На последните два форума "червените дяволи" играят срамно, макар че 2018 година станаха трети. За мен Белгия все някога трябваше да стане европейски или световен шампион при наличието на тези футболисти."

Време ли е Жереми Доку да блесне?

"Във федерацията да си помислят как си погубиха "златното поколение". Що се касае до двубоя - Белгия играе много слабо, а Румъния - изключително организирано", заяви главният редактор на Sportlive.bg. Стефан Йорданов пък очаква промени в състава на Доменик Тедеско и се надява Жереми Доку да блесне.

ОЩЕ: Ключът към успеха на Турция над Португалия: Свобода за Гюлер и скрит коз от Фенербахче (ВИДЕО)

Лукаку не може да си спре топката, не прилича на истински футболист

Джем Юмеров е уверен, че Ромелу Лукаку ще затвори устата на Иво Вецев, който го нарече некадърник в миналите епизоди на Студио Actualno, и ще отбележи един гол. "Белгия ще победи с 2:0", твърди редакторът на Actualno.com, който веднага бе контриран.

"Лукаку може и да вкара 8 гола в този двубой, но пак ще си остане некадърен, посредствен нападател, който не може да си спре топката и никога не е влизал в добра физическа форма. Не прилича на истински футболист", не спести критиките си отново Иво Вецев.

ОЩЕ: Роналдо пречи на Португалия? Албания бие Испания?! Прогнозите на дървените философи (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес