Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зеленски: Обстановката в Одеса и Николаев е тежка след ударите по енергийни съоръжения (ВИДЕО)

26 март 2024, 02:05 часа • 11401 прочитания
Реклама

Благодаря на всички, които работят за ликвидиране на последствията от руските удари. В Киев има повредени къщи, както и сградата на Академията на изкуствата. Има пострадали, на всички е оказана необходимата помощ. Слава Богу, в Академията нямаше деца, но цял ден се разчистват отломките. Това съобщи украинският президент Володимир Зеленски в традиционното си вечерно видеообръщение.

Още: Рускиня заплаши Зеленски: Ако още веднъж стреляте по Белгород, идвам с голи ръце да те пребия (ВИДЕО)

„В Одеса и Николаев обстановката е тежка след ударите по енергийни съоръжения, ангажирани са всички необходими служби и ремонтни екипи. Следобед отново беше ударена Одеса, има и ранени. Харков все още е особено труден, но всеки ден добавяме по малко енергия към града. Благодарен съм на всички, които работят за града, на всички, които се грижат за хората и помагат на съседите си“, каза още той.

Още: Зеленски: Нищожеството Путин мълча цял ден (ВИДЕО)

„Сега е изключително важно да се обърне внимание на тези, които се нуждаят от подкрепа. И дори ако хората се чувстват неудобно да молят другите за помощ, моля, обърнете внимание сами, подкрепете ги и не ги оставяйте сами с трудностите“, призова украинският президент.

Още: Зеленски към световни лидери: Трябва да накараме разбеснялата се сила да се върне към правилата (ВИДЕО)

„Благодаря на всички, които пазят хората и ценят живота! Благодаря на всички, които са с Украйна! Слава на Украйна!“, завърши словото си Зеленски.

Елин Димитров
Елин Димитров Отговорен редактор
Новините днес