Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Много изпарени убити руски военни в Торопец: Подозрения от Z-блогър (ВИДЕО и СНИМКИ)

19 септември 2024, 06:40 часа • 4163 прочитания

Подозренията за много загинали руски военни при вчерашната много успешна и буквално грандиозна атака с дронове, при която беше взривен ключов и много голям руски склад за оръжие в Торопец, стават все по-силни.

Официално, 13 души са ранени след атаката и са приети в различни болници в Тверска област - състоянието им се оценява като средно тежко според зам.-министърът на здравеопазването на Руската федерация Алексей Кузнецов, предаде ТАСС. Само че един от много популярните руски военни блогъри и пропагандисти Анастасия Кашеварова (името е на телеграм канала) смята, че има много убити руски военни: Дроновете не спят: Нов руски склад за боеприпаси е взривен, наложи се евакуация на руско градче (ВИДЕО)

"Още през 2018 г. Булгаков (бившият руски зам.-военен министър Дмитрий Булгаков) каза, че в Торопец има битов блок за 200 военнослужещи. Колко наши хора загинаха там? Съдейки по взривовете и кадрите, нищо не е останало от телата", възмути се Кашеварова.

Какво представляваше складът - вижте долното видео. Популярният руски военно-пропаганден канал "Рибар" коментира за атаката, че е изненадващо, че след половин година систематични такива атаки с дронове все още в Русия много хора вярват, че Украйна не разполага със собствени дългобойни оръжия и че дронове се пускат от Казахстан, което е абсурдно според канала, създаден и поддържан от бившия говорител на руското военно министерство Михаил Звинчук:

Още: 17 земетресения близо до Москва: Резултатът от взривени от украинците ракети, включително от Северна Корея (ВИДЕО)

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес