Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

В търсене на европейско чудо: Левски излиза срещу Айнтрахт Франкфурт

24 август 2023, 07:00 часа • 3508 прочитания

Тази вечер отборът на Левски излиза срещу немския гранд Айнтрахт Франкфурт в първи мач от плейофите за влизане в групите на Лигата на конференциите. Срещата ще се състои на Националния стадион "Васил Левски" и започва в 20:00 часа.

Левски посреща Айнтрахт Франкфурт

Левски стигна до плейофите, след като отстрани Апоел Беер Шева, а преди това се справи и със северномакедонския Шкупи. Сега обаче изпитанието за "сините" е значително по-сериозно, а според мнозина - непреодолимо. Левски обаче ще опита да стори невъзможното, за да влезе в групите.

Левски

Могат ли "сините" да изненадат Айнтрахт?

На "Васил Левски" отборът на Левски ще има подкрепата на своите фенове, които се очаква да създадат невероятна атмосфера на трибуните. Това може да помогне на отбора да постигне позитивен резултат. Букмейкърът efbet дава 6.80 коефициент за победа на Левски, 4.70 за равен и 1.50 за победа на Айнтрахт.

Гостите от Франкфурт тепърва навлизат във форма, след като сезонът в Германия започна по-късно от този в България. Треньорът на Айнтрахт призна, че отборът все още напипва игровия си ритъм, а това може да ги затрудни в отбелязването на голове. efbet дава 2.10 коефициент за под 2,5 гола и 1.82 за над 2,5 гола в мача.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес