Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След кошмарната издънка: Ливърпул отчаяно търси обратен път към титлата

21 април 2024, 07:45 часа • 5558 прочитания

Английският гранд Ливърпул допусна кошмарна загуба от Кристъл Палас в последния кръг на Висшата лига, с което остана зад Манчестър Сити в битката за титлата. Сега мърсисайдци отчаяно търсят обратен път към трофея - и първата стъпка е гостуване на Фулъм, а срещата е налична за спортни залози в efbet.

Ливърпул гостува на Фулъм

Ливърпул вече игра с "котиджърс" на три пъти през сезона - веднъж за Висшата лига и два пъти за Купата на Лигата. "Червените" все още помнят инфарктната победа на "Анфийлд" с 4:3, след като до 87-ата минута губеха в резултата. Днес Юрген Клоп ще се надява на далеч по-спокойно спечелен мач.

Ливърпул - Фулъм

Мърсисайдци нямат право на грешка

През седмицата Ливърпул хвърли сили и в Лига Европа, като Клоп извади най-доброто за гостуването на Аталанта, но и това не помогна, за да се сътвори обрат в Бергамо. В редиците на "червените" със сигурност има натрупана умора, но това не може да бъде оправдание за тях. Букмейкърът efbet дава 1.55 коефициент за победа на Ливърпул.

Мърсисайдци не успяха да спечелят последните си два мача в шампионата, което дава надежди на Фулъм, че също може да измъкне нещо от съперника. Лондончани ще разчитат и на домакинския фактор, след като през миналия сезон взеха точка срещу "червените" у дома. efbet дава 2.30 коефициент за двоен шанс Фулъм да победи или равенство в мача.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес