Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Меси повежда Аржентина срещу Италия в зрелищен финал на "Уембли"

01 юни 2022, 07:45 часа • 5208 прочитания

Шампионите на Европа и Южна Америка - Италия и Аржентина, се изправят тази вечер един срещу друг в първия по рода си финал в историята между тези два континента.

УЕФА и КОНМЕБОЛ взеха решение да организират тази своеобразна Суперкупа между шампионите на двата континента, а финалът се играе на неутрален стадион - "Уембли". Именно там обаче "Скуадра адзура" надви Англия на финала на Евро 2020.

Шампионите на Европа и Южна Америка един срещу друг

След това обаче Италия преживя истински шок, след като не успя да се класира за Мондиал 2022 в Катар. Отборът на Аржентина обаче се класира и ще използва мача с Италия, за да провери моментната си форма преди световните финали.

3 от 3 за Аржентина срещу Италия през 21 век

От началото на този век Аржентина и Италия са се срещали три пъти, като и в трите случая отборът от Южна Америка печели срещата. За днешния двубой на "Уембли" efbet предлага 3.00 коефициент за победа на Аржентина, 3.20 коефициент за равенство и 2.65 коефициент за победа на Италия.

В двубоя се очаква да играе и суперзвездата на Аржентина Лионел Меси, който жадува за трофеи с националния си отбор. За гол на Меси във вратата на Италия efbet предлага коефициент 2.85. За над 2,5 гола в мача пък букмейкърът дава коефициент 2.45, а за под 2,5 гола - 1.60.

АРЖЕНТИНА СЕ РАЗПРАВИ С ИТАЛИЯ И ТРИУМФИРА ВЪВ ФИНАЛИСИМА

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес